• Installatie techniek

  Installatie techniek

 • Zwembad techniek

  Zwembad techniek

 • Centrale verwarming

  Centrale verwarming

 • Sanitair

  Sanitair

 • Zwembad techniek

  Zwembad techniek

 • Legionella preventie

  Legionella bestrijding & preventie

 • Duurzame energie

  Duurzame energie

 • Sanitair

  Legionella preventie

 • Zwembad techniek

  Zwembad techniek

De laadstations die door Kanters geleverd en geïnstalleerd worden zijn geschikt voor alle auto's. U kunt veilig en snel laden en de bediening is eenvoudig. Een LED-ring laat de status van het opladen zien. De laadstations kunnen in standaard kleuren geleverd worden en tegen een meerprijs in elke RAL-kleur. U krijgt een Nederlandse handleiding en 2 jaar fabrieksgarantie.

Het wandmodel beschikt over 1 oplaadpunt. Met de overige modellen kunt u 2 auto’s tegelijk  laden. Welk model u kiest is afhankelijk van de plaats waar het laadstation komt te staan, de manier van bevestigen en of wilt dat het station met een drukknop start of met een pas of sleutel. Is het laadstation alleen voor eigen gebruik of stelt u het ook open voor derden? En met welke snelheid wilt u kunnen laden? Kanters Installatietechniek helpt u graag om het laadstation te kiezen dat bij uw behoefte past.

●     Met een laadvermogen van 3,7kW tot 22kW geschikt voor alle (semi-)elektrische auto’s en plug-in hybrides

●     Eenvoudig in onderhoud en gebruik

●     Grote flexibiliteit door modulaire opbouw

●     Verkrijgbaar als wandmodel (met of zonder wandbeugel), paalmodel of laadzuil

●     Verkrijgbaar in verschillende kleuren
 

BackOffice abonnement
Als u nog meer plezier van uw laadstation wilt hebben, neem dan een BackOffice abonnement. Voor een klein bedrag per maand profiteert u van veel extra's. Van het instellen van laadtarieven per kWh en inzicht in laadtransacties tot een telefonische helpdesk en altijd actuele software.

 

Wandmodel

Het wandmodel heeft één laadpunt met een Mennekes Type 2 contactdoos (standaard in Nederland) en is vooral geschikt voor snel en veilig thuis laden. De snelheid van het laden is afhankelijk van het aantal kW. U kunt een wattage tussen minimaal 3,7 kW en maximaal 22 kW-ZE kiezen. Het aan- en uitschakelen kan naar wens met een drukknop of laadpas. Tijdens het laden zal het blauwe LED-licht branden. Zo ziet u altijd direct de status van het oplaadstation. Het wandmodel kan geschikt gemaakt worden voor montage op een paal of wandbeugel.

 

Wandmodel met vaste kabel
Het wandmodel met vaste kabel heeft één laadpunt met een Mennekes Type 2 contactdoos (standaard in Nederland) en is vooral geschikt voor snel en veilig thuis laden. De snelheid van het laden is afhankelijk van het aantal kW dat u kiest. Minimaal 3,7 kW en maximaal 22. Het aan- en uitschakelen kan naar wens met een drukknop of laadpas. Tijdens het laden zal het blauwe LED-licht branden. Zo ziet u altijd direct de status van het oplaadstation. Het wandmodel kan geschikt gemaakt worden voor montage op een paal of wandbeugel.

Het wandmodel met vaste kabel is speciaal gemaakt voor gebruikersgemak thuis. De vaste kabel wordt in de houder van het oplaadstation gestoken als u deze niet gebruikt. De spiraalkabel blijft keurig hangen en zal niet in de knoop raken of op de grond liggen.

 

Beugelmodel

Het beugelmodel beschikt over twee laadpunten. De snelheid van het laden is afhankelijk van het aantal kW dat u kiest, minimaal 3,7 kW en maximaal 22 kW-ZE. Het aan- en uitschakelen kan naar wens met een drukknop of een laadpas. Voor montage aan de wand is dit model gemonteerd op een gebogen RVS beugel. Het laadstation is voorzien van twee Mennekes Type 2 contactdozen (standaard in Nederland). Tijdens het laden zal het blauwe LED-licht branden. Zo weet u altijd direct de status van het oplaadstation.

 

Paalmodel

Het paalmodel beschikt over een of twee laadpunten met Mennekes Type 2 contactdozen (standaard in Nederland). Het model is ontworpen om te worden gemonteerd op een standaard verkeersbordpaal (geen betonnen fundering nodig). De snelheid van het laden is afhankelijk van het aantal kW dat u kiest, minimaal 3,7 kW en maximaal 22 kW-ZE. Het aan- en uitschakelen kan naar wens met een drukknop of een laadpas. Het laadstation is voorzien van twee Mennekes Type 2 contactdozen (standaard in Nederland). Tijdens het laden zal het blauwe LED-licht branden. Zo weet u altijd direct de status van het oplaadstation.

 

Laadzuil

Voor openbare locaties is een laadzuil ontwikkeld met in de behuizing een netbeheerdersbox (die apart te verzegelen is) en een hoofdschakelaar. De netbeheerdersbox heeft een IP67 classificatie en voldoet aan alle eisen en veiligheidsvoorschriften van de netbeheerders. De laadzuil is voorzien van 2 laadpunten (Type 2), een RFID reader, Mode 3 controller, GPS positiebepaling en GSM communicatie module. De snelheid van het laden is afhankelijk van het aantal kW, 11 kW of 22 kW.Elk laadpunt is apart afgezekerd. Hierdoor zullen de overige functies en het andere laadpunt gewoon blijven functioneren bij een gebruikersfout. Voor plaatsing op openbaar terrein is een betonnen fundering nodig. De laadzuil sluit na plaatsing helemaal aan op de bestrating, voor een nette uitstraling in het straatbeeld. De laadzuilen zijn geschikt voor gebruik met alle typen laadpassen die in de markt gebruikt worden.