• Installatie techniek

  Installatie techniek

 • Zwembad techniek

  Zwembad techniek

 • Centrale verwarming

  Centrale verwarming

 • Sanitair

  Sanitair

 • Zwembad techniek

  Zwembad techniek

 • Legionella preventie

  Legionella bestrijding & preventie

 • Duurzame energie

  Duurzame energie

 • Sanitair

  Legionella preventie

 • Zwembad techniek

  Zwembad techniek

Niets is fijner dan zwemmen in schoon en kristalhelder water. Toch betekent dat niet dat het dan ook veilig zwemwater is. Bacteriën en andere micro-organismen in het zwemwater kunnen ertoe leiden dat zwemmers ziek worden. Ondeskundig gebruik van chloor(tabletten) en (zwavel)zuur om het water te reinigen, kan grote problemen veroorzaken.

Wilt u deze zomer zorgeloos van uw zwembad genieten? Schakel dan waterspecialist Kanters Installatietechniek in. Naast particuliere zwembaden is onze dienstverlening gericht op publieke zwembaden en baden in toeristische accommodaties. Onze werkwijze is gebaseerd op de normen van de W.H.V.B.Z. (Wet hygiëne en veiligheid bad- en zwemgelegenheden). Wij werken met systemen en apparatuur, speciaal ontworpen voor zwembaden.

Kanters zorgt voor een optimale water- en luchtkwaliteit van uw zwembad en kan u bovendien helpen om uw energieverbruik te verminderen. Lees op onze website meer over waterbehandeling, luchtbehandeling en energie-efficiëntieverbetering van zwembaden.

 

 

Kanters in Terborg is specialist op het gebied van zwembadtechniek en zwembadonderhoud in de Achterhoek, Apeldoorn, De Steeg, Didam, Doesburg, Duiven, Ede, Elst, Gelderland, Huissen, Arnhem, Montferland, Nijmegen, Oosterbeek, Rheden, Rozendaal, Ulft, Velp, Wehl, Westervoort, Wijchen, Zelhem, Zevenaar, Zutphen, De Liemers, Terborg, Deventer, Enschede, Hengelo, Almelo en Oldenzaal

Zoekt u een specialist op het gebied van zwembadtechniek en zwembadonderhoud? Zwembadleveranciers, publieke zwembaden, openbare zwembaden, hotels, wellnesscentra / sauna's, zorginstellingen, campings en jachthavens  in de Achterhoek, Apeldoorn, De Steeg, Didam, Doesburg, Duiven, Ede, Elst, Gelderland, Huissen, Arnhem, Montferland, Nijmegen, Oosterbeek, Rheden, Rozendaal, Ulft, Velp, Wehl, Westervoort, Wijchen, Zelhem, Zevenaar, Zutphen, De Liemers, Terborg, Deventer, Enschede, Hengelo, Almelo en Oldenzaal hebben de weg naar Kanters in Terborg inmiddels gevonden.