• Installatie techniek

  Installatie techniek

 • Zwembad techniek

  Zwembad techniek

 • Centrale verwarming

  Centrale verwarming

 • Sanitair

  Sanitair

 • Zwembad techniek

  Zwembad techniek

 • Legionella preventie

  Legionella bestrijding & preventie

 • Duurzame energie

  Duurzame energie

 • Sanitair

  Legionella preventie

 • Zwembad techniek

  Zwembad techniek

nefit easyRondom de klok de juiste temperatuur

Met een thermostaat regelt u de warmte in huis. Kanters levert thermostaten van conventioneel, modulerend of met een aan/uit-functie, tot uitgebreide opties als een klokthermostaat of een thermostaat die weersafhankelijk werkt.

 

Conventionele of kamerthermostaat
Bij een conventionele thermostaat wordt de gewenste temperatuur handmatig ingesteld. De verwarming slaat aan als de ingestelde temperatuur hoger is dan de gemeten temperatuur. Zodra de gewenste temperatuur is bereikt, gaat de verwarming uit.

Modulerende thermostaat
Een modulerende thermostaat zorgt voor een nauwkeurige temperatuurregeling, doordat de verwarming niet aan en uit gaat, maar lager gaat branden. Dat spaart energie en is beter voor het milieu.

Klokthermostaat
In de meeste huishoudens vind je tegenwoordig een klokthermostaat. Met een klokthermostaat heeft u elk tijdstip van de dag de gewenste temperatuur. U kunt de verwarming automatisch lager of niet laten branden als u slaapt of niet thuis bent. Zodra u opstaat of thuiskomt is uw huis comfortabel warm. Een klokthermostaat kunt u altijd handmatig bijstellen. Dit is natuurlijk erg effectief en energiebesparend. De energiebesparing kan in huishoudens met een klokthermostaat oplopen tot 20% tot zelfs 50%.

Thermostaat op afstand bedienbaar
Met de Nefit Easy thermostaat kunt u altijd en overal de temperatuur in huis regelen. Met de Easy app op uw smartphone en tablet kunt u zien hoe warm het thuis is en op afstand de temperatuur aanpassen. Zo spaart u op energiekosten en komt u toch altijd in een comfortabel, warm huis.

Weersafhankelijke regeling
Een weersafhankelijke regeling zorgt ervoor dat de temperatuur van het cv-water wordt afgestemd op de actuele buitentemperatuur. Met een weersafhankelijke regeling kunt u in elke afzonderlijke ruimte de temperatuur naar wens instellen.

Kanters heeft alle gerenommeerde  merken in het assortiment, zoals Remeha, Nefit, Vailliant, Honeywell en iSense